Monday, November 14, 2011

6 sifat lelaki yg ladies boleh blah..

ade sape-sape yg tak tau maksud lelaki tak? aku nk terajang terangkan nih..okey kat bawah ni adalah lelaki.
harr ni lah lelaki..comel kan lelaki =_"=
sblom tu aku nk mtk mf la kalo n3 ade sentuh prasaan lelaki..guys! relex arrrrrrrrrrr...tak smua lelaki buruk tau tp ade ciri-ciri lelaki yg perlu ladies jauhi, jom semak,myb ade yg prnh terlibat dgn lelaki jenis ni..

terlalu kedekut-lelaki mcm ni clone pak haji bakhil tau,tiap kali kua ngn awek msti pakai duet awek utk byr mkn,byr myk motor (xde kreta sbb kdekut duet) tau la nk bujet tp berpada-pada la,jgn smpai pelahap sgt duet awek doe..malu. si awek kot iye pon nk blnje jgn la smpai smua khidupan balak pon kau tnggung..lagi malu!!

hipokrit-ni jenis depan lain blakang lain,kalo bcakap pon asyik tntang dy jer,smua baik-baik xde yg jhat doe..guys! plez jd diri sndiri,popuan yg baik akn terima diri u seadanya right!! lagipun pepatah ade mengatakan "pembohong terbesar adalah org yg byk brcrita ttg dirinya sendiri" cmne tuh..pikir la sndiri.

perasan hensem-atau di kenali bujet hensem..ofcoz la wujud lelaki mcm ni kan..kalo yg hensem tuh toksah duk kira la sbb dyorg betul2 hensem tp jgn duk menunjuk-nunjuk hensem tuh kat org,takbur,sombong,belagak tu smua la tuh..hey! tu anugerah dr ALLAH utk u tau,1 bonus yg besar dlm hidup so gunakan yg trbaik,jgn muke hensem prangai buruk!! yg x hensem tuh,dh la x hensem,prangai lak buruk..agak-agak ape lg yg tggal dlm hidup dy tuh erk?? kalo bleh bia la org ckp
 "eh,muke dh la ensem prgai baik lak tuh" 
n satu lagi
 "erkkk muke x ensem tp baik sgt,jenis yg bleh wat laki la"
 sweet x??? so msing2 cermin diri trmasuk aku!
tamak haloba-ni plak jenis yg dah ade awek tp still nk kluar ngn gurl lain,nk gurl lain,date gurl lain,gurl lain,gurl lain,gurl lain..ni jenis yg tamak haloba,bende dh ade kt depan tp nk jugak kejar yg lain..kalo kawen pon mmg ade potensi lah nk dpt geng lg 3 org..

playboy-har yg ni kene jaga-jaga tau..'land croc' nmpak baik dn sopan sntun tuh bleh tahan tp hampeh! so kne selidik dulu sblm declare pape hubungan..bijak la sikit gurl jgn mudah jd koleksi 'land croc'..tgk kalo tgh date pon dy leh tibai mesej gurl lain..so pikir la sndiri.
tak gentlemen-gentlemen ni lelaki budiman tau,so tye diri sendiri..time teresak-esak naik bas,kau bg x ladies first,ke ko duduk jer then buat-buat tido ats bus tuh?? kalo nek kreta bdua ade tolong buka pintu utk gurl x?? ade offer nk pegang brg mse shopping x?? ade kau tlong pgang beg dy d tmpt org rmai,atau kau biarkn dy di ambang mangsa ragut?? mse jalan-jalan kau pegang tgn dy x (yg dh kawin) ke kau biarkan dy kt belakang smpai terkangkang kangkang jatuh longkang adeh!! hey guys! kau jgn anggap org lelaki yg lakukan prkra2 d ats tuh kene sembur mnyak dagu,dy budiman sbb melindungi wanita..wanita ni nk berlindung dari korg je tau sbb diri dy lemah.
okey kalo ade lelaki yg same ciri ciri kt atas plez jdikan iktibar,jgn ade yg terasa hati lak,jus untuk bacaan santai je pon..utk kite-kite gak kan...kite kite ajerrrr...
pict bonus..cute kan..sape ni eh? ak x kenal..-_-"

14 comments:

Pendamba Mawar said...

PM ada yang mana?

kim heeruul said...

itu greyson chance..^^

widiea azira said...

pm pikr la sndiri..:p

widiea azira said...

kim..hak ar..br tau nih..

Nyamuk Terbang said...

err yg playboy tue pling bnci

Benrauf said...

laki2 yg baik dan beriman utk wanita2 yg baik baik dan beriman juga. nak laki baik, jadi lah wanita yg baik.

widiea azira said...

nyamuk terbang..erkkk saye pon...smua kot x suke

widiea azira said...

benrauf..yup stuju with u

Hizami Rahim said...

nasib takde semua ciri tu. haha.

fierul said...

dh jmpe dgn pbagai kerenah laki nie .. hehehe ..

budak penjara said...

sory..aku x de semua ciri2 tu..haha

cik ika said...

dpt lelaki cmni,,,sila blah..heheheh

ieyza afieyna said...

tak suka jugak lelaki yg mcm tu.. >.<

yg kedekut lagi la..skit hati ..eee

Rtp Farra Arisha said...

lelaki dan perempuan, masing2 mempunyai kelebihan dan keburukan dalam diri :'D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...