Saturday, September 24, 2011

bg book punye pasai..

assalamualaikum.
next week prezen big book tp bnde t0o still x siap..so bile dh x siap t0o haruslah buat kn,yg nk buat t0o lah pening cket.alah biase ar..gadis pemalas u know :p. mls x mls,kalo kau tmpt ak pon sah2 la jd pemalas ape x nye tido pukul 4.00 pagi but bgun kul 7.00 pg,kau kire la bape jam je ak tido,kau kire okey sbb ak x penah lulus mate :p..bgun je trus p sek then bila blk kitorg trus buat big book smpai pkul 9.00 mlm..haish! dh la dyorg dok paksa ak melukis,merayu rayu smpai nangis2 suh aku melukis...oke t0o ak tipu! jgn layan aku,tgk je pict nih..

yuyu part skip story
sharmila plk part gam n tampar..eh silap! tampal.

monica wat ape eh? lupe lupe..
dekmie bahagian cover depan..kasi je dy buat tgk lawa ke x hasil tgn laki :p
masing2 gila semata mata nk siapkn bende alah nih..
yang paling ketara kebusykannye mstilah aku kan kan kan
yes! sgt ketara..
sebab aku layan facebook..hahahaha
walaupun busy tp msih ade mase utk ke tandas..dn ade mase snap dlm tandas..eukkkk.
dlm mase t0o la si dekmie hack facebook aku..stetment ntah pape  di post nye..aishh!
mmg busy dan penat gile tp ia tetap rase happy,kenapa? sbb kite bkerjasama! kite x mengeluh! kite buat same-same! kite x merungut! dan kite dpt lakukanye..apeee yg penting..kerjesamaaaaa...

heppy and fun bila lakukan brsama.

2 comments:

Hizami Rahim said...

rindu nak buat esaimen. adeh.

widiea azira said...

hizami_kalo rindu,meh wat sy punye esaimen.:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...