Thursday, September 29, 2011

siyes! aq xnk guna lif lagi..

ape prasaan anda mngenai tjuk entri aku? xde prasaan kn,t0o sbb kau x rase ape yg aku rase..meh nk cite,ptg tadi aku n yuyu pegi library..jgn salah paham,bkn utk membaca atau mentelaah buku bertimbung-timbung atas meja erk..aku just nk pegi mkn kat cafe library je..dia punya onion ring sgt-sgt sedap!

tp sgt-sgt hampa sbb cafe hari ni tutup,mcm xleh blah je ngn prkataan tutup..so kitorg turun dgn perasaan bengang! guna lif walaupn 1tgkat je..masuk dlm lif mcm biasa ah,tetibe rase laen.lif mcm naik blk je..lame gile.

thennnn..lampu terpadam n trus stop!!! blackout!!! aku ngn yuyu msing2 trkedu n mulut x trkeluar spatah prktaan pn.lama la kitorg trkedu mcm unta dlm tuh..yuyu tkn butang emrgncy but hampeh,xde pape prubahan pun.xde org dtg pn.mmg mkn gaji bute abang kacak dlm library tuh.

dlm hati aku time t0o redha je lah pape jd pun..andai itu takdirnye..hakhak.
sbenarnye trsekat dlm t0o 10mnit je pn..ade ultraman dtg slmatkan..ultraman t0o org yg tlong tkn butang lif dari luar..so yes! aku masih selamat.

 wlaupn slmt tp dh trauma la..siyes aku xnk guna lif lagi..tapi xde la serius sgt kan,18 tgkat nk nek tgga ke???


ini gmbar cik google yg sekat dlm lif..aku xde dlm tuh!

4 comments:

Meow Aizawa said...

hahahahaha sian2..
dulu penah jgk kene mcm nie dlm lif sorg2 lak tu..padehal trun 1 tgkat jer..
eshhh seram ! hihihi

Pendamba Mawar said...

napa tak call abg pendamba selamatkan..kihkih

amy syahirah said...

ya Allah , takutnyee . nasib baik xjadi pape =)

widiea azira said...

pendamba_dh call abg metting time t0o..:p

amy_alhamdulilah xde ape yg blaku.still slamt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...