Monday, October 24, 2011

25 Things Random Giveaway "versi" Penmerah.com

org lain berpusu-pusu join xkan aku x join lak kan..x adil la mcm nih! lgipun dy punye hadiah..fuhlamakkk cair anak tekak ak nengok,walaupun dh bleh agak ak takkn menang :'( 
adeh! ak bkn ape cume ak ni fobia sket ngn hadiah2 ni,almaklum lah ak x penah dpt cabutan bertuah or hadiah2 yg sewaktu dgnnye..perghhhhhhh ayt pangcin nk mntk hadiah dr penmerah.com,eh! betul ke eja "pangcin" tu..bkn ke "pancing" lantak ah...

korg!! xkn tgk je kot..jom la join,lawan-lawan aku tp kalo kau menang kongsi-kongsi la hadiah erk,jgn nk bakhil sgt la ngn aku ,ak suggest utk kau pon dh ckup baik.


nmpak banner comel nih?? tekan je,then join random giveaway,then menang,then dpt hadiah,then share ngn aku..lagi satu,korang wajib komen setiap entri-entri penmerah taw..selain utk dptkn ilmu,bertukar pndapat,bg nasihat or sewaktu dgnnye,penmerah dh sediakan brmacm-mcm hadiah utk si komen yg setia.so aku tnpa berfikir pnjang akan sentiasa setia dgn penmerah!! korang????

okeyh aku tag si comel dn si kacak erk..


then semua yg baca entri ni aku tag okeyh..so jom terjah n join ramai-ramai..

p/s penmerah! kalo i x menang pun xpe la..:'( 

7 comments:

Pendamba Mawar said...

GA ye.ya dua orang tag ni.insyallah law sy berminat untuk GA..mekasih taw..ada blink2 la

widiea azira said...

bru buat smalam derrrrr

tyra uyura said...

insyaAllah and gud luck ye.. :D

busy sikit.. nanti free, tyra buat k. :D

widiea azira said...

okey dear..

kim heeruul said...

already join this GA.hihih..
btw,thankz 4 tag..=)

budak penjara said...

ko budak jahat..aku budak penjara..selamat berkenalan..haha

widiea azira said...

okey jom msuk pnjara sama2..:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...