Tuesday, October 25, 2011

ape daaaaa....


sedang dy  record majlis convocation tadika


aku lak sibuk  record dia..hahaha

yeah! ak berani letak pict dy di sekitar blog aku sbb aku yakin dan pasti dy xtaw ttg kewujudan blog nih..wahahahahahaah gelak jahat!!
 sayang..ni bru intro taw,skit lagi siap la hang narrr..

sorry sbb ego skit,bkn ape,sy mls la nk tnjuk2 kasih syg nih,takut nati lebih air liur dari mulut..taw kan mksudnya..xpe2 akn diterangkan nanti.

kat sini sy luahkan segalanya sbb sy pasti awk x taw sy ade "widiea budak jahat"!!!

love you sayang..adeh!!!!

9 comments:

Pendamba Mawar said...

tahniah da ada pasangan ...frust jap.lala

widiea azira said...

alarr relex ah..ni br intro..corus nati entri putus cinta lak..wakhahahahahahah...

Miss Eiza said...

wah dah bahagia tu jaga elok2 ye..=)

YNA said...

cool beb :)

kim heeruul said...

nnti gua kasi tahu ur syg yerk yg lu publish gmbar dia..=p

budak penjara said...

wahhh aku nk bgtau dia la ko ltk pic dia lam blog..haha

Anonymous said...

how's life ? widieabudakjahat.blogspot.com owner found your blog via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found website which offer to dramtically increase traffic to your website http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer increase backlink seo marketing backlink service how to build backlinks Take care. Jay

Siti Asiah said...

salam kenal...dr segmen Cik Atiera.
Jom la singgah blog Saye..:)

www.sitiasiah84.blogspot.com

widiea azira said...

korang jgn mcm2 eh..sepak kang!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...