Thursday, October 20, 2011

jika dia kekasihku versi fake love.

ehem! ehem! fake love erk...di ulangi,fake love...
ak brminat dgn segmen yg di buat pendamba mawar

segmen ini bagi pluang pd kita utk pilih sorg kekasih yg dicintai but bkn kekasih yg betul.trdri drp plakon,pnyanyi or 0rg2 brpengaruh,then crita scara ringkas knp dy jadi pilihan hati..senang kan!!

okeyh aku nk crita serba sdikit siapa kekasih yg aku cintai ni,dy mrupakan love aku 6 tahun lepas myb,ak minat dy masa kt sek and dy pon mmg sah-sah la x minat ak.masa tu aku budak hingusan lagi,p kelas mlm pun pakai baju tido,bwk bag monyek.tapi ak minat gile-gile kat ayie.baca entri ni dulu baru kau faham

skrg dy bukan ayie lagi,dy izzue islam,ahli band forteen lagu fames dyorg yg tgh meletup skg "berdua bersatu"
izzue islam

first aku tgk dy sbagai izzue msa dy dtg kt unisel utk majlis convocation,msa dy nynyi tu mmg ak dh rase semacam dah..adeh! nk kata hensem,ameerais lagi hensem..tp yela kan mcm penah tgk je si izzue ni..
izzue kat tgh.
bila ak dh dgr izzue nyanyi,perghhhhhhhh rasa mcm terjatuh cinta derrrr..then ak bgtau kt member2 ttg band forteen ni,rmai sgt yg x knl lah adeh! agknye dyorg baru lagi kot dlm industri muzik..

one day ak chat ngn kwn aku trkejut beruk ak bila dy ckp "weyh izzue islam tu ayie la bongok,xkn mu x knal" lbih krg mcm tu la ayt dy,sorry sbb ak x reti nk post chat cmne.

ayie!! kalo korg nk taw siapa ayie jom tgk sini,kalo x kau xkan paham story fake love aku cane..

video

video ni aku ambik dari slh sorg geng ayie,kalo x silap nme dy izzat,ntah aku pon lupa-lupa ingat.(izzat,maaf sbb upload video ni,kalo awk x suka,text sy then sy akn delete entri ni)

 izzue,i will always love you,haha tp skg dh jadi fake love la sbb dy dh jadi artis.tp xpe at least ak dpt jumpe dy balik dn tak sngka yg izzue islam adlah ayie.this story make me crazy..ohmai...

lirik lagu yg dy nyanyi mse majlis hari guru ni pun kene ngn story kitorg la kot.:p
ak translate la dlu yer sbb ak taw kau x brp paham sgt bhs inggeris (statment brani hidup)

Setiap kali saya bersendirian
dengan awk
Awk membuat saya rasa seperti saya pulang sekali lagi
Setiap kali saya bersendirian
dengan awk
Awk membuatkan saya berasa seperti saya yg sebenarnye lagi
Setiap kali saya bersendirian 
dengan awk
Awk membuatkan saya berasa seperti saya muda lagi
Setiap kali saya bersendirian
dengan awk
Awk membuatkan saya berasa seperti saya menyeronokkan lagi

Walau bagaimanapun jauh, 
saya akan sentiasa mengasihi kamu
Walau bagaimanapun lama saya tinggal
saya akan sentiasa mengasihi kamu
Apa sahaja perkataan yang saya katakan
saya akan sentiasa mengasihi kamu
Saya akan sentiasa mengasihi kamu

so inilah kisah fake love sayadn org yg sy sayang kat sekolah dulu,then dy adalah seorang artis,penyanyi,pelakon dn diminati rmai gadis-gadis tragis trmasuk aku..wohohoho..


p/s   fayzal,kalo sy x menang pom xpe (ayat trick nk menang),thanks sbb buat segmen yg sgt bagus utk sy luahkan story bodoh ni hahaha....:p

7 comments:

Pendamba Mawar said...

segmen mana ada pemenang ler..ades.. thanks join.. akan dimasukkan dalam list.

widiea azira said...

oyeah...oyeah...

Pendamba Mawar said...

widiea ditag http://pendambamawar.blogspot.com/2011/10/segment-jalinan-ukhwah-bersama-cik.html

kim heeruul said...

mesti lu minat lelakii yg pndai men gitar en

cik Atiera said...

wow!
kawan kah? menarik! hehe


jom baca Aien punya cerita pulak..
http://tintahatimilikain.blogspot.com/2011/10/jika-dia-kekasihku.html

BiQa HatmiN said...

hye..dr segmen PM...salam kenal :) izzue??hehe

widiea azira said...

thanks all..i terjah korng okeyh!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...