Friday, October 21, 2011

segment: jalinan ukhwah bersama cik atiera

baru je nk lelapkan mata,tetiba di tag oleh pendamba mawar dlm segment jalinan ukhwah brsama cik atiera,so dia paksa dan merayu-rayu at aku spya join,ok aku tipu kau!

klik banner kalo nk join and jalinkan ukhwah.hehehe

ehem! ehem! okeyh 

nama: sy widiea azira binti rifin

asal: kelantan

umur: 21 tahun pada 5 mei yg lepas,tp pnh smbut bufday sekali je dlm hidup iaitu pde tarikh 5.5.05 sbb xde modal nk buat tiap-tiap taun.

study: still study kat unisel bestari jaya dlm cossssmetik,x lawak ke? ok cos pendidikan pra sekolah.

hobi: membaca,mengumpul setem (hobi tipu) hobi sbenar sy buli budak2 sbb tu sy amek cos pra sekolah,then  suke paksa org maen gitar utk tatapan telinga dan encik mimpi slalu jd mangsa keadaan,blogwalking,facebook,bloggering,n baca isu-isu global..satu lagi hobi suke tgk lelaki kacak, boleh?

cita-cita: yang dipertuan agung,kalo x bleh perdana menteri pun xpe...

matlamat hidup: jadi isteri kepada lee min ho,jadi ibu terbaik pade anak2 sy nanti,jadi wanita terbaik,teman terbaik,semua terbaikkk.

pegangan diri: never say never!! smua boleh!

blogger kelantan!!!!!!

okeyh aku tag member2 aku je ni..dan kepada semua yg baca entri ni,anggap lah anda di tag.sbb anda smua member aku skrg.


0key sekian,ak tag member2 jela sbb xtaw nk tag sape..:p sorry sbb lebih2 bagi detail hidup tadi..hahaha



13 comments:

Pendamba Mawar said...

tempat buli tak tahan

tyra uyura said...

gud luck tahu.. :D

Adam Haiqal said...

we have same hobby!ahahaha

cik Atiera said...

hye!!!! :D

thanx sbb join! :))
salam perkenalan! salam ukhwah! <3

kim heeruul said...

semoga cita2 kamu tu tercapai..perdana menteri kan...haha

ieyza afieyna said...

JOIN jugak.. hik2.. bgus2.. ;)


mak bnyak nye tag.. hee..

salam perkenalan :)

CikHoneyBee said...

salam.. hye dear.. cikhoneybee dtg dr segmen yg sme lorh! hehehe... selamat bkenalan. follow sini jua.. jmpe ke blog ya

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segment-jalinan-ukhwah-bersama-cik.html

mc'yun.. said...

salam kenal..

jemput2 lah singgah..

http://killmelollichoc.blogspot.com/2011/10/segment-jalinan-ukhwah-bersama-cik.html

Telaga Putih said...

tgk sahabat jalinan ukhuwah! ^_^

YNA said...

salam kenal dear :)

faridah nazurah said...

singgah sini dari segmen yang sama. jom2 kita eratkan lagi ukhwah antara kita ye :)

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/10/segment-jalinan-ukhwah-bersama-cik.html

holaulala said...

hehe! dy pnye cter mcm belog ni ade alarm je.. hehe..

salam kenal=) jmput la snggah umah(belog)

Anonymous said...

Terima kasih untuk blog yang menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...