Thursday, October 13, 2011

kenapa??





kenapa kamu buang dia??
kau x suke dia ke?? 
tapi ape salah dia erk..kau yg buat semua tu kn,knapa kau salahkan dia lak,kau buang dia semata-mata nk ambik jalan mudah ke?.

salah tu! jalan mudah bkn mcm tu,kalo kau nk jalan mudah,kau bunuh diri dan biarkan dia hidup,alang-alang kau nk tempah neraka kan,make sure sampai la derrrrrrr..

dia x brsalah..spatutnya kau kembali ke jalan yg benar,brtaubat!! yg kau tmbah kilogram dosa kau tuh asal? siap campak dr tgkt 14,sumbat dlm mangkuk tndas,bakar smpai hangus,tanam hidup-hidup,selam dlm air..ape ni derrrrr kau x kesian ke? 

kau pompuan kan,mne pegi naluri kau tu,kau x tringin ke nk pegang jari-jari dia,mandikan dia,suapkan susu,tgk dia gelak,tgk dia makan,tgk dia main,merangkak,bjalan..adeh! smua ibu sayang kt ank-ank tau trmasuk la ibu monyet,ibu kucing,ibu babi pun sayangkn ank..sory ar main samak skit tp untuk pngetahuan kau,prkara kau buat ni dh lbh dr ibu samak tau x..

 kalo kau x sayangkan dia,ade lagi yg msih sayang..bagi kt org lain yg nk bayi tu,xmo campak-campak.aku pon nak bayi tu tau..ape salah kalo bg je kt aku..ishhh..

aku x percaya cintaaaaaaa...
aku x percaya cintaaaaaa....
aku x percaya c.i.n.t.a!!

so jgn prcaya cinta yg kononya shidup smati,yg hidup kau ngn jantan tuh je,yg mati lak baby tu la jugak kan.. lain kali maruah kau tu junjung tinggi-tinggi,jgn smpai org wat main..

prgaulan dgn laki tu kne jaga,x salah kau nk kwan ngn laki but jaga adab kau tu sikit,jgn sampai laki pun x segan-segan nk sentuh kau.

brcinta pn agak-agak la yer..ingat tuhan,ingat mak ayah,ingat mati sekali kot tgk syok-syok tetiba mati..hahahahah ingt tu..

btw aku bkn nk kutuk-kutuk sbb aku bkn betul sgt kan,x salah nasihat menasihati kan..utk kebaikan brsama gak.





comel kan,x teringin ke nk bersama dyorg nih???

7 comments:

Ku Azhar said...

manusia..kdang2 lbih bodoh dr binatang..

fierul said...

ish2 teruk tol dorg nie ..

Pendamba Mawar said...

budak sekarang pandai buat je

Pendamba Mawar said...

budak sekarang pandai buat je

widiea azira said...

@ku azhar,mnusia akhir zaman kn..biasa la.

widiea azira said...

@fierul,remaja zmn skg..

widiea azira said...

@pendamba mawar,tu la pasal.buat je taw.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...