Wednesday, October 05, 2011

heppy bufday ma..


okeyh ni big bos..aka "ma" hari ni bufday dia tp lnsung dia x ingt,nasib la ak tlong ingtkan..bila bngun tido pagi td ak trus capai henpon then wish..

ma.....
selamat hari jadi,terima kasih sbb lahirkan owg.
bagi owg minum susu...
ulik owg bila owg trjaga mlm..
bg ubat mase owg demam..

bawa p klinik msa owg trcekik tdung botol..
bwa p klinik lg sekali msa owg lekat kaki dlm rim basikal..
lagi sekali bwa p klinik msa owg pecah kpala jtuh bsikal..
lagi sekali nmpakye bawa p klinik msa owg trcekik btg mancis..

ajar owg merangkak..
ajar owg berjalan..
ajar owg membaca..
ajar owg jadi org..
.

bg ucapan beleter  pnjang tiap kali owg wat salah..
bg rotan tiap kali owg gaduh kt sek..
bg syarahan beleter tiap kali owg ponteng mengaji..
bg rotan tiap kali suh owg ulangkaji..

anta owg msuk universiti..
anta duit tiap bulan mse owg kt sini..
anta mesej brkali2 xnk owg dkt ngn laki kt sini..
anta psanan suh owg berenti wat prangai setan kt sini..

byk sgt lah ma..x larat nk tulis,semua tu nanti akan di balas dgn kasih sayang,cinta yg kekal dan kejayaan owg..okeyh ma..heppy bufday..i love u..

aku text jer td sbb kalo ak call nnti x teratur ucapan aku nih..tapi smpai skg ma x reply..musykil lah samada x read text or text ak pnjang sgt smpai pending..wallahualam!! pape pom bersyukur sgt2 sbb ade ma,ade ayah,ade family yg sgt2 cintakan aku dari hari prtama aku jejakkn kaki ke dunia iaitu 5 mei 1990 smpai sekarang..5 oktober 2011..hargailah org yg betul2 cintakan kite!!!!!!

ingt yer jgn lebihkan org lain dari family kite..
jgn syg pakwe or makwe kau yg kononnye janji sehidup semati tuh melebihi family kau taw..
xdenye dia nk mati sbb kau..kau hilang dia xpe bleh cari lain sbb makwe pakwe brlambak tepi jalan..
kalo family xde....agak-agak bleh cari x kt tepi jalan???

so cintakan family kau ketat-ketat tau..aku cintakan beliau  kt atas ni ketat-ketat!


p/s to my mom..skg anakmu ini sudah belajar jadi org! sikit2 lar...





4 comments:

Pendamba Mawar said...

selamat hari jadi ma..:)

hehe...

widiea azira said...

pm..hadiah utk ma mane?? :p

Pendamba Mawar said...

muah.. ok kirim kat dia..sy bg kat awak , awak bagi kat ma..hahaha

ieyza afieyna said...

happy birthday for ur mom ;)
semoga pnjg umur n murah rezeki ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...