Thursday, November 10, 2011

segment santai blogger!

okey! dh lame gile x update so ak rase nk join segment dari otai kite nih..sape x knl dgn blogger mentega terbang kan,dy sgt aktif dgn dunia blog ,suke sgt blogwalking,peramah lak tuh..blog aku nih xde pn dy melawat..erkkkkkkkk kalo dy x mlawat ak cne ak tau dy peramah..nevermind! dy mmg selalu sgt singgah sini..thanks dear.
kalo kau nak tau,first time aku buat blog dan update entri,dy lah satu-satunye pelawat aku then komen,byk yg dy ajar aku pasal blog kt page 'sahabat blog' dulu..so mne mgkin aku lupekan dy kan kan kan...
tekan je banner cute nih untuk join okeyh!!

okey dy nak tau kenape ak pilih url widiea budak jahat ni kan...okey aku jawab erk..sebenarnye kau sendiri pon boleh pikir kenape aku pilih url tuh..hahah dah memang aku jahat nk bt cane..
widiea jahat!
widiea jahat!
x kire! x kire! widiea jahat jugak!.. -_-"

aku tag mamat dan minah ni skg! padam muke kau yer mamat dan minah sebab aku tag..silakan buat skag!
peace  sayang!!

23 comments:

Pendamba Mawar said...

hurm.. jahat2..awak curang ngan PM larikkkkkkk...hahaaha

Ku Azhar said...

hehehe mne ade otai la..kih3...jahat ek? cecite sikit..kih3...ok la..baik je.. :) tq for joining! :)

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama...

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-blogger.html

aRa ❤ aFiq™ said...

singgah folo n like fanpage cni.. jum join http://izara4eva.blogspot.com/2011/11/join-bloglist-ara-jom.html :)

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

haha. widiea jahat. :) mcm comel pulak

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

*lupe nak ckp sy dah follow awak dah :)

widiea azira said...

pm..mne ade curang ngn awk..adeh!!!

widiea azira said...

ku..next time sy citer okeyh

widiea azira said...

pakjoe..i will msuk blog awk slalu okeyh..dunt worry

widiea azira said...

myu..sye dh singgah dh awk punye..

widiea azira said...

ara...i will

widiea azira said...

nor..xdenye org jahat comel..:p

cikumi_violet said...

hai..singgh cni n follo skali..tenks ye..(^^,)

CikHoneyBee said...

cikhoneybee dtg dr segmen yg sme :) dah follow kamu kembali :)

Cik Bambam said...

Datang ziarah dari ahli kumpulan 7!! :D

Terjah jom!: Cik Bambam punya stori
Terjah jom!: Belog giler GA & Contest

-fieda- said...

dtg jenguk dan baca entry..happy blogging..:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

budak penjara said...

yes..widiea jahat..haha

Lyza Qayudonajew II said...

singgah sini drpd segmen yang sama :)
jemput singgah ke blog lyza :)

http://lyzaqayudonajew.blogspot.com/2011/11/segmen-final-hope-santai-blogger.html

Muhammad Faris 'Azim said...

Dah singgah sini dan follow. Jom follow sana kembali. Klik link untuk melawat dan follow blog saya. Segmen Final Hope | Santai Blogger di Terjal Bicara

http://farisazim.blogspot.com/2011/11/segmen-final-hope-santai-blogger.html

widiea azira said...

sudah terjah smua...

arnissa said...

hye..anis singgah sini..
:) jom singgah blog anis

ERYN EDRINA said...

saya dah follow awak okay

http://erynlycious.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...