Tuesday, December 13, 2011

farish jantung hati mama wiwi


ini farish! masa aku cuti sem lepas ade sorg member aku nih mintak suh aku jd pengasuh anak dy. .maklum la dy dah jadi cikgu, kawin pulak dgn polis so silakan bayang mcmne busy nye hidup dyorg smpaikan nk jaga anak sorg pon x sempat..adeh!!

tapi dy untung sgt dpt member yg baik mcm aku nih,yes! baik mcm aku sebab tolong jadi mama simpanan untuk anak dy..nanti ank dy suh aku jadi isteri simpanan ayah dy lak..eh!

farish ni bijak tau..umur bru setahun lima bulan ..ABC smpai Z dy tahu,123 smpai 4 pun dy tahu,nangis!! lagi lah dy terer..brcakap pon x main la bhsa melayu,smua speaking,kau pikir la budak setahun speaking cne,reonaldo pun x faham,kaka lagi lah x paham..haish!!!

bila farish dlm jagaan aku,smua dah di ubah suai..walaupn ibu dh  ajar farish speaking tapi farish mesti tahu ckp melayu ngn mama wiwi okay.lagipun farish kene paham yg mama wiwi tak pndai speaking..-_-'
daripada raut wajah farish,anda semua mesti boleh agak yang dy selalu di buli oleh mama wiwi..
sayang! mama wiwi rindukan farish sangat-sangat,plez dont cry. .jaga diri elok2 tau.mama wiwi dh start study so mama kene masuk kampus balik,duduk ngn nenek yer..

oh yer! aku dah siap kemas bilik aku tp kt ruang tamu blom lagi..
SEBELUM

SELEPAS

alarrr boleh la t0o,aku tido sorg je pun,kalo ade laki t0o xpe lak gak nk letak riben sane sini..

9 comments:

Pendamba Mawar said...

sorang dua katil?mantop lu princess..haha comel anak simpanan.. gambar bawah budak tu lagi comel..:P

Edy Fee said...

comelnyue budak tu buat muke mcm tu.ehhehee ekspresi keliru

aRa ❤ aFiq™ said...

uik.. awat blik sorg tpi katil 2? na ajak ara dok cna eh ? :P

ieyza afieyna said...

bole la kawin pas ni.. hehe

kim heeruul said...

pndai lu make up bilik lu..
hehehe

fierul said...

lawa blik .. hehe .
alahai dah nk msuk stdy blik .
rase ta semngat plak . huhu

kim heeruul said...

Block H line wifi okay kan ?

TiraPengemis said...

cutenye.....budak tue...nak je cubit2 pipi dye...hahaha

LittleGurl said...

wah!!! dop sorang2? tade roomate ke babe?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...