Tuesday, December 27, 2011

segmen strawberry maneh

secara sengaja sha jemput aku join segmen stawberry maneh. .rasenye strawberry bukan maneh sangat pun.masam ade ah. .
tekan banner stawberry tuh utk pegi makan stawberry banyak banyak.

okey segmen ni kau nak tau azam aku 2012 kan kan kan..okey i bgtau u erk..

actually aku takde azam baru..azam aku daripada tahun tahun tahun lepas je aku kitar semula sebab x pernah tercapai kan. .so terpaksa la di bawak ke tahun tahun depan.azam aku senang je tapi unutuk tunaikan tu yg susah.

pointer 4.00 flat direct smpai abes semester.
taknak tinggal solat.
speaking cair. .
sekian!!

aku tag kat semua pembaca entri ni..so sila join segmen ni then share kau punye azam 2012. boleh!



7 comments:

Pendamba Mawar said...

azam 2012 PM.. nk widiea azira..haha

Edy Fee said...

semua org pon sama kot..berazam je byk..yg tunai 1 pon susah

Ku Azhar said...

waaa!! nk gak yg xtinggal solat tu! :) hehehe

محمد رازيق said...

nice. azam 2012 nak cepat kahwin.. hehe.. salam kenal-kenalan :)

kim heeruul said...

azam gua tahun ini pon tercapai lg.

HHB said...

like dan kongsikan blog anda di sini https://www.facebook.com/pages/Hot-hot-Blogger/174759899281985

Firdaus Kasim said...

strawberry masam, mana ada manis.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...