Tuesday, January 10, 2012

topiknye hidupku tersiksa.

kadang kadang aku rase malas nak study, sebab ape? sebab byk keje, esement berlambak, proposal bertimbung, meeting sane sini kalahkan ketua daerah. semua tu dah jadi tanggungjwab aku. tapi takde gaji.

tadi ade sikit experimen yg nak di jalankan, macam biasa lah, sebelum buat experimen kat sekolah make sure tunjukkn dulu kat lecturer. tadi topik warna, dengn muke bewuk makyeh aku brsama kwn2 buat exprimen.

see muke mewuk mayeh..haha stresss streees..
 tumbuhan pelbagai warna
ni warna asas yer murid murid.
yg ni siap bahan nk buat experimen
sambil-sambil salin jadual yang padat.
okey siap present experimen nih.

kmudian ktorg dpt idea untuk tenangkan fikiran kat tasik

 idea buat sampah kat tasik

sebenarnye kitorg makan nasik bungkus kat tepi tasik..haha xde keje.
sambil sambil study sikit. siyes sem ni stress sangat, tapi xpe sebab aku ade kawan kawan yang heppy, yang banyak bagi semangat, then ade kawan yang selalu bagi idea bila aku dah ketandusan idea. haha

betapa tersiksanya hidup sang angsa, dia kenalah nampak lemah lembut dan elegen, aku samalah macam angsa. (aku buat angsa ni tapi tak jadi)

19 comments:

LelakiSemalam said...

buang masa terpaksa...:)

Pendamba Mawar said...

hihihi ngah selami btapa tersiksanya awak

YNA HERMOSA said...

hai budak jahat :)

lama x dtg jenguk sini :)

jgn stress2 tau :)

widiea azira said...

lelaki semalam. har yelah x trpaksa lagi dah..haha

widiea azira said...

pendamba..aih baru nak selami erk

widiea azira said...

yna.. yelah yaleh..dah melawat dah,cantik long skirt tau

kim heeruul said...

8 & 9 january gua ada kat unisel..
tak nampak u pon..hihi

widiea azira said...

kim..alamak asal x informkalo x bleh ak belanje hahaha

Rtp Farra Arisha said...

hehe, bersusah-susah dahulu, bersenang-senang kemudian. wish all best for you and your friends...:)

ieyza afieyna said...

huhu..experimenr ape tu ? hehe...

sem ni pun ieyza stress gak..susag gilewwww..huhu

syahirooAhmad said...

stress dah sampai tahap ke brapa ni.. :)

siap wat origami anga.. :D

kim heeruul said...

gua ada post kat wall gua yg gua ada kat unisel..
gua ingt lu tahu. hihi

Woofer Storm said...

stdy apa ea?nmpak mcm struggle je ni..hehee

follow sini ye.salam kenal^^

widiea azira said...

fara..thnks fara. haha

widiea azira said...

experimen warna untuk budak2 tadika n har..susah gak la..ingt kan senang je ngajor bebudak

widiea azira said...

syahiro..dh tahap gaban la weyh

widiea azira said...

kim aku tak perasan lar..adoi

widiea azira said...

wofer. sains utk kanak knak..haha mmg struggle pn

Firdaus Kasim said...

biar susah skrg.. jgn susah kemudian.. hehe!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...