Saturday, February 18, 2012

princess room.

ada sape-sape yang tak suke buang sampah tak? pemalas betul lah kau! pade yang terasa yang dia tu pemalas, ape kata join aku kitar semula. kite mesti sayang bumi kita, biarkan bumi ini sentiasa segar dan bulat macam biasa. tetiba aku rasa macam dalam kelab penyayang.

balik pada niat sebenar tadi, bukan kitar semula pun, tapi gunakan barang-barang terbuang untuk buat barang tercantik dan ter"cun". barang-barang terbuang tadi bukan lah nasik basi ataupun kuah kari roti canai mamak basi. itu bukan yer, jangan sesekali lakukan itu. jangan!.




ini la princess room, guna kotak-kotak je pun lepas tu aku guna gift yang orang bagi masa kenduri kendara. actualy ni project group untuk kelas seni. so cuba lah. boleh letak hamster dalam ni. .cukup seminggu kenyang la hamster tu.

7 comments:

Anonymous said...

cantikkk.
pertandingan ke?

widiea azira said...

takde la. .esigment group je ni. .haha

kim heeruul said...

perhhh....kreatif gila...nice la..

TiraPengemis said...

sgt comeyyy...nk 1!!! hehe

widiea azira said...

kim, cube la

widiea azira said...

tira nak yer. .1 8 inggit. .haha

fierul said...

perh mema kreatif la .. nk stu bole. haha :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...