Wednesday, July 25, 2012

Allah Panjangkan Usia Ayah


hari ni 25 julai 2012 seperti biasa lah , bufday ayah , dari dulu sampai sekarang mmg ni lah satu satunye tarikh bufday dia . tak pernah tukar . 

tahun ni tak sambut meriah macam tahun-tahun lepas sbb skrg bulan ramadhan , semua busy pikirkan menu  utk berbuka drp pikir ttg bufday ayah . mesti ayah frust kan !!


okey , sekarg aku nak wish bufday ayah kt sini boleh tak ,? bolehhhhhhh

ehem ! ehem ! test .. test .. one two three

ayah , selamat hari jadi tau , hari ni kaknik nk ambik ksempatan utk mtk ampun dn maaf kalo spanjang 22 tahun kaknik dlm jgaan ayah ni , kaknik ad bt salah (byk sgt ) atau sakitkn hati ayah (pun byk jugak) .

ayah , doakan kaknik berjaya dunia akhirat tau . doakan kaknik jd seorang anak yang baik , isteri yg solehah , sahabat yg setia dan wanita yg hebat ! kaknik brsyukur jd anak ayah sbb bg kaknik ayah lah lelaki yg plg baik , sporting , jujur , lembut hati , pemurah , memahami dn smua best !!


ayah , kaknik doakan ayah panjang umur sbb kaknik blom puas hidup dgn ayah . bergurau dgn ayah , kena marah ngn ayah , kenakan ayah , merajuk ngn ayah ,smbhyang berimam dgn ayah . semua tu best tau ! 

ayah , terima kasih sbb sabar dgn karenah anak-anak ayah ni . dan terima kasih sbb selalu bg nasihat , kongsi pengalaman , selalu luah perasaan masing-masing . you cool giler ayah !!

Happy Bufday Ayah !!




17 comments:

Atiqah Wadiah said...

semoga ALLAH pjgkan umur ayah awk :)

HeNRieTTa JoSe said...

slmt hr lahir buat ayah tuan blog....wah, nek heli....bestnye...

Noraim said...

wahh panjang nya ucapan tu! hee.

selamat hari lahir!

ayah pandai bwk heli eh?

Ieyza Afieyna said...

happy birthday to ayah sis..

semoga beliau sihat selalu dan dipnjngkan umur.. amin ;)

p/s: Jom jemput singgah blog..ade new entry nak share.. :)
Jom daftar zoShare ! Lebih masyukkk :D

Edy Fee said...

happy bufday pakcik.perghh naik heli

Mishter Izwän said...

slamt ulang tahun ayah . opsss . silat pakcik lahhh . hehehe

Eera Shera said...

hepi bday pakcik..moga murah rezeki slalu

Isabel Diaz said...

Bestnye.. dpt naik helikopter..

Liza Razak said...

happy belated birthday buat ayah sis yer..semoga panjang umur dan murah rezeki :)

MawardiYunus said...

happy birthday buat ayah awak. moga pjg umur murah rezeki

Nurul Husna Mohd Hassan said...

semoga diberi kesihatan yang baik untuk ayah zira :)

Lady Rina said...

happy bday utk ayah tuan tanah ni...:)

eintan nurfuzie said...

hepy besday abah!hehehhe

Wanieys said...

hepy belated besday pakcik!

Penyuluh Perikanan said...

emtry yang bagus dan bermanfaat
salam sukses ya sob..
terima kasih

tirahzairi said...

semoga ayah pjg umo n sehat2 selalu...aminnn

Edy Fee said...

kunjungan sempena raya

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...