Saturday, July 21, 2012

Jom Join Give Away Edy


sengaja aku letak barner atas sekali sbb nak suh korang tekan barner dan terus terjah blog dia, jgn diterjah aja dong , join sekali !! please support la wey. .member kite jugak, lgpun dapat hadiahhh !!

ak nak bg ucapan sepatah dua kata about blog Edy ni. blog edy mmg tempat untuk hilang strees , sbb ape ? sbb entri dia slalu kelakar dan very fun fun fun lah !! setiap entri mesti ada moral of the story walaupun takde kena mngena lansung dgn cerita yg dia buat . Entri Edy ni selalu ada lukis-lukis , kadang2 lukisan dia ada baju , kdg2 takde . benda2 mcm tu lah yg buat org tak tahan gelak tu . ok ak tanak cerita lebih , kalo nak tau lebih lanjut , sila layari edyfee.bogspot.com  sendiri !!

entri blog dia yg aku rasa paling takleh blah , mmg kelakar gile .
banyak lagi yg kelakar, kalo nak tau , sila tgk sendiri .

aku takde idea nak tolong tambah kat blog dia , tapi ada sedikit cadangan la , ape kata try buat entri cerita2 dongeng macam cerita snow white , cinderella tapi kan ubah ending cerita tu jadi satu cerita yg kelakar.

mintak2 la edy yang baik hati dan bergaya-gaya tu bagi hadiah ni kt aku. . (ayat pancing)






17 comments:

Edy Fee said...

terima kasih join.heheheh

Rizal Sadiman said...

http://igossiprizal.blogspot.com/2012/07/jom-join-give-away-edy.html saye join jgk

Followed u!

Nurrul said...

betul2 entry cik edy best2.. ketip betul.. hehe.. :)

http://youismysoul.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-join-give-away-edy.html

HeNRieTTa JoSe said...

gud luck...

Lyaa Suriany said...

good luck dear

Aishah Jahirah said...

gud luck...;)
slmt menjalani ibadah puasa...;)

tirahzairi said...

all da best dear...nk join gak la...hihi

cinta siswi said...

waa.. good luck dear.. :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

ramai yang join. gd luck dik :)

ღKekunangpelangiღ said...

Nanti dah menang, share-share la na.. haha. kbai. :p

E'in said...

good luck awak.. :)

aReLaN said...

selamat ber'GA' & all the best ye.

Wanieys said...

gud luck yer dear :))

Edy Fee said...

terima kasih kerana sudi join dan menyokokng MY FIRST GIVE AWAY
intai post ni untuk menilai

SALAM BLOGGER IKHLAS DARIPADA EDY

Edy Fee said...

idea menarik.time kasih

Edy Fee said...

hye salam blogger
TAHNIAH anda salah seorang pemenang MY FIRST GIVE AWAY edyfee.blogspot.com

sila emailkan nama dan alamat ke: edy.ferdaus@yahoo.com
secepat mungkin sebelum 13 ogos 2012 untuk urusan pos hadiah

sekian

Edy Fee said...

hye salam blogger
TAHNIAH anda salah seorang pemenang MY FIRST GIVE AWAY edyfee.blogspot.com

sila emailkan nama, email blog dan alamat rumah ke: edy.ferdaus@yahoo.com
secepat mungkin sebelum 13 ogos 2012 untuk urusan pos hadiah

sekian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...