Monday, July 02, 2012

jom support !!







klik sini untuk like group band ni

hye guys. .aku nak mintak tolong sikit. .tolong vote member aku boleh tak, ini satu peluang untuk band dia perform di "northen music festival 2012" dekat penang pada 14.7.2012. vote la korang. . .korang kn member ak jugak. .apedehal kan. . just follow step ni.

step 1- klik kat sini dan tekan like.

step 2- login with facebook (penting)

step 3-klik "i love this" dkt band "RUSTIC EMPIRE"  (jgn like band lain pulak)

step 4- finish and done !!

terima kasih sebab vote, sila tinggalkan komen bila dh vote, aku belanja !!!!

14 comments:

Aishah Jahirah said...

+1vote.gud luck utk mereka..;)

widiea azira said...
This comment has been removed by the author.
widiea azira said...

thanksss dear. . .

Mr.She said...

haa.. jap nk vote. meh2 blanja kenny! hahaha

Noraim said...

udah vote :)

support sesama kita jgk :)

HeNRieTTa JoSe said...

Salam perkenalan...thanks coz sudi singgah blog rietta....

Nurul Husna Mohd Hassan said...

mekasih dik singgah n follow blog akak, datang sini follow balik, salam perkenalan ;)

akak tak dapat vote kat pc opis ni, insya Allah akak cuba vote jugak nanti ;)

Wanieys said...

gud luck :)...i vote okay^^

Riena Haiqal said...

dah like dah... :)

Riena Haiqal said...

sudah vote.. :)

Mishter Izwän said...

#60 liked

act. ni band genre ape erh.?

btw, jgn lupe blnje taw . dpt choki2 pun jd la . :D

hamzah ian said...

saya sokong!

Edy Fee said...

alamak tak reti.blur...huhuhu hurmmm

tirahzairi said...

yeayyy....widiea nak belanja...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...