Thursday, July 12, 2012

tak tahu tajuk ape





1 more paper to go ! Berperang sehingga ke titisan terakhir, selepas itu, bye bye Unisel , you're gonna miss me. Hahahaha

 okey aku nak balik kampung sabtu ni 14 hb . tapi balik tumpang kete member la sbb cuak sikit nak balik naik bas sorang, (padahal 41 org dlm bas tu). aku balik dengan kwn aku shyam sebab kite one way. masing-masing balik kelantan cuma dia kota bharu dan aku pasir puteh.



ini shyam ! thnks sbb bagi ak tumpang kete kau . kelantan jauh wey , nak tanak 8jam jgk prjlanan , tak termasuk pecah tayar dan berenti berak lagi . btw, kalo kite tak sampai kampung, carilah dia "shyam" (tekan pict untuk ke fb dia)






doakan kami selamat sampai. .rinduuuuu kat family wey !!



 

28 comments:

Mishter Izwän said...

last sem ke.?
btw hati2 di jalan rye oke . tell him
bia lmbt asalkan slmt

Noraim said...

dekat jah la kalu gtu kito ni. hikhik.

ღKekunangpelangiღ said...

Baik-baik jalan tu gelap, jangan buas-buas. eh? :p

Lyaa Suriany said...

nak ikut blk kampungggggggg
uwaaa

HeNRieTTa JoSe said...

ht ht drive.....

Wanieys said...

wish u luck dalam exam....take care and hati2 di jalanan

eintan nurfuzie said...

SMOG SELAMAT...
:)

Aishah Jahirah said...

jauh tu perjalanan.blk ikut mana?msk perak ke kot ganu.pesan kt dia ati2 drive tu,memandu dgn berhemah....slmt bercuti..;)

widiea azira said...

@Mishter Izwän

sem depan baru last sem , okey i will !! thnks

widiea azira said...

@Noraim
yer erk . awk dok mano ??

widiea azira said...

@ღKekunangpelangiღ

xde buas2 nye . mntak2 la selamat sampai yer. . haha

widiea azira said...

@Lyaa Suriany

jom lah !!

widiea azira said...

@HeNRieTTa JoSe

okey2 i will

widiea azira said...

@HeNRieTTa JoSe

okey2 i will

widiea azira said...

@HeNRieTTa JoSe

okey2 i will

tirahzairi said...

ehem...ehem...kim slm ea...hehee

Atiqah Wadiah said...

hehe..semoga slmt sampai :)

Noraim said...

sy dok kuala krai, ngaji kat mace. huu.

Noraim said...

kito dok kuala krai tp ngaji kat mace. huhu.

nn lylyn said...

mesti dah selamat smpai ni ^^

aReLaN said...

memang jauh.kali pertama drive sendiri balik kelantan tersa seksanya.adoiyai...

Syahirah Suhaili said...

unisel ke? bj ke shahalam? hehe..waa..dah last sem baru jumpa blog kan..hoho..neway,slamat bercuti! :D

Edy Fee said...

syok la bleh balik umah..nak itot

Liza Razak said...

sekarang tengah cuti yer?? happy holiday :)

E'in said...

baiknye kwn die.. :)

cinta siswi said...

ecece.. kwn ke ehem2..hihi..

selamat berpuasa dear.. :)

Ieyza Afieyna said...

wah... best la cuti... selamat bercuti ek..



selamat berpuasa ;)

LaLa mhdnor said...

awak org pasir puteh ke? saya pun dok pasir puteh jugak =D

btw, Salam Ramadhan dan selamat berpuasa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...