Monday, October 03, 2011

i wish u to get gud result

debaran dh smakin kencang kn sbb nk exam! bkn aku yg nk exam but adik manis aku yg baru nk pmr nih..lulu adk ksayangn ak akn pmr besok 4.10.2011..aku akn doakan yg trbaik utk dia sbb dlm family kitorg dia la yg paling gud gud,plg genius,plg garang,plg kuat mrajuk,plg gila..hehe btw dia penah msuk prtandingn ratu jepun kt sekolah..menang plk tuh! tp kalo nk msuk prtndingan kuiz ke,debat prdana ke,ceramah ke hurmmm haramm..

brgaduh lg kt sek,itu smua la tuh..tp yg heran nye dia ni otak bijak gak la,tuisyen jrg2 je masuk,ak tgk org laen pegi kelas tmbahan tp dia relax je mmbuta kt rmh..adeh! result okey la..not bad kalo nk dbandingkn ngn aku..math pn ak x penah lulus smpai ckgu wajibkan aku duk sit dpn2 time math apetah lagi sains,kalo sains tuh ak ingat bab 3 je..adoiiyaaa..kalo form 6 lak sub pngajian am dgn ckgu s.b.o (suhaimi bin omar) see ak msih ingat nma dia lah! cane x ingt,2 tahun dia mark muke ak nih,siap letak batu wrna merah lg ats meja ak smata2 nk tnda yg ak nih pelajar yg perlu di titikberatkan adeh!! 

*********
mmg patut la kalo aku dpt msuk unisel je sdgkan member2 aku yg laen upsi..

eleyhh korang cikgu yer..xpe2 aku pon bole je jadik cikgu..haha miss you guys!!!
ni dia adek manis aku..miss lulu..
x dinafikan la kalo dia menang ratu jepun at sek kn..aku sgt jelesss!
pape pon aku syang dia..



aku mmg x janjikan pape hadiah utk dia bila dpt kputusan nnti,tapi ak dah sediakan hadiah tu..hehe beliau dlm golongan bertuah dapat kakak mcm ak dh la cute,baik plk tuh..okey! blk pade crita td..ak bujet je dia dpt kputusn baik..x sure pon..hehe  same2 kite doakan!!



8 comments:

Pendamba Mawar said...

takpe siapa pun awak saya tetap saya sayang awak

siti norazizah said...

nk tgok pic dye yg menang ratu jepun tu ble dop????:)

ieyza afieyna said...

wish luck kat adik lulu..

nampak matang ye dia, even baru 15 thun..

bloghok said...

aku pun wish sama cm ko...amin

widiea azira said...

@bloghok aminnnnn...

widiea azira said...

@ieyza mmg matang..matang dari sye..hihi

widiea azira said...

@jijah,nati aku tnjuk kt kau erk...

widiea azira said...

@pm..sy pom..:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...