Saturday, December 31, 2011

2011.sy pergi dulu yer,2012 dh tunggu. :'(

rasa sedih je nk tinggalkan 2011 ni,12 bulan kite bersama kan 2011,pastu aku nak pergi pade 2012 pulak.kau dh banyak bagi aku kenangan manis manis tau,kenangan pahit pahit pun ade,tapi aku taknak ingat yang pahit tu sebab aku tak simpan dalam hati pun.



see. .tahun ni je aku ade tiga ketul diari, bermakna banyak perkara yang berlaku..btw aku tak suke luah perasaan kat orang,so aku luah kat diari ni, setiap diari ade cerita, bak kata yuna setiap gambar ade lagu. beli lah camera canon. diari ni ade nama tau, yang biru nama titie,pink nama lola,hitam lak nama bubu.

titie,lola and bubu ni ibarat hati aku sebab semua yang terbit dari hati semua tercatat dalam tuh. actualy entri aku bukan nk cerita ttg hati aku kt kau, mane boleh!! ape guna ade titie,lola n bubu kalo aku nk crita semua kat kau kan kan kan..kalo nak sangat tau, meh la curi mereka nih..

okey aku critakn sikit yer spnjang prjlanan 2011.isi isi penting je ni yer..

2011.
-masuk umur 21
-dah mula rasa sebagai sorang cikgu.
-nangis dpn polis sbb xnk kene saman. then dlepaskn.
-dlantik jadi MR dlm universiti.
-dapat tahu yg kawan baik tikam belakng (anda di maafkn).
-nk kene dgn org gile seks kt surau putra. (trauma)
-jumpe balik dgn mber lama dlm fb. (rmai sgt sgt)
-adik excdent.
-atuk meninggal :'(
-dapat hostel special.
-hp rosak then beli yg baru,but dua2 boleh gune (mmg xde gune)
-buat blog then dpt rmai kawan kt blog ni..salah sorg adalah awak! yer awak yg baca entri ni la kwn sye..

 teater benci,rindu,cinta watak aku sbgai doktor and penari kebret!
 hasnor bersunat.
 kakak kawin
clasmate meninggal,smoga arwah berada d tmpt or yg beriman.amin..
 bercinta dgn forteen dan dapat hamper dari dyorg..uuook uuook..
 reunion dengan clasmate form 6 dulu..6AA sntiasa dlm hati.
 menjadi cikgu yang disayangi oleh murid muridnya..wook wook..


sesi fotografi dgn clasmate universiti selangor 2011 kohort 11 group 6.



selamat tahun baru! hope mulai esok, hari hari kite macam pelangi. pelangi yang cantik, yg semua org suke, yg semua kanak-kanak suke,yg smua org trnanti nanti,then yg selalu ada slepas hujan. .so guys! jadilah persis pelangi.


hey pelangi yg indah!
7 warna yg mudah.
hey pelangi yg cantik!
muncul bila hujan rintik.

oh. .
oh pelangi..
sungguh indah wrnamu.
pelangi..
sungguh menawan.
oh pelangi.
indahnya ciptaanmu.
pelangi.
hatiku tertawan.


selamat tahun baru 2012 pada semua!!!!!!







21 comments:

Pendamba Mawar said...

owh banyak kenangan manis..hehe 2011 banyak kenangan gak.. pling best.. dapat kenal awak.haha

paling pahit..hmpir mati..:)

Republic said...

jelees dgn kenagan manis yg ramai tu...

Edy Fee said...

wah byk nye citer....mnarik 2011
hurmmmm byk gak la 3..aku 1 pon takde diari

hawiz said...

menarik2....terbaik la..cikguyer?..bgs3

widiea azira said...

pm. .kenangan manis sy sbb kenal awk yg baik mcm doraemon

widiea azira said...

republic .eh,jgn la jeles..awk pun ade kan..

widiea azira said...

edy..blog ko tu kan diari..okey letew

Edy Fee said...

nak baak mcm mana anak dra org kua mlm2 buta.heheh

widiea azira said...

hawiz yelah yelah..

kim heeruul said...

"-nangis dpn polis sbb xnk kene saman. then dlepaskn."
hihihi... kenangan terbaik..

selamat tahun baru.^^

TiraPengemis said...

hpy new year...

TiraPengemis said...

slmt thn baru!!!

fierul said...

wahhh semangat sungguh sambut tahun bru nie .. hehe
hope kat tahun baru nie lbih indah dari tahun lepas :)

selamat tahun baru ~

sekamar rindu said...

salam...

selamat menyambut tahun 2012...

saya folo blog awak...**110**

Caythrine Amanda said...

Byknye ceritera dia...hee..happy new year.. :-)

budak penjara said...

ko tulis ape je la dairi tu??rajin tul er??de tulis tak sal aku berkawan ngn ko lam dairi tu??haha

budak penjara said...

ko tulis ape je la dairi tu??rajin tul er??de tulis tak sal aku berkawan ngn ko lam dairi tu??haha

budak penjara said...

ko tulis ape je la dairi tu??rajin tul er??de tulis tak sal aku berkawan ngn ko lam dairi tu??haha

Lizzie Yasmin said...

nangis dpn polis sbb kene saman? mmg tak pernah buat lar aku.. hahaha

widiea azira said...

bp..tahun 2012 aku tulis pasal ko..haha

widiea azira said...

lizzie..cer buat sekali..compen dy lepas..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...