Friday, December 16, 2011

thanks to matt&jack (pemuzik jalanan)

salam 1 malaysia! hari ni mmg ade something aku nk share kt sini,kau pon dah tahu kan yg aku suke dgn bunyi gitar kan kan kan..

suatu ketika dahulu. .eh!! hari t0o aku ada request lagu dgn seorang penyanyi you tube..ala retis youtube yg nyanyi dlm you tube la..tapi idak ler najwa latif  or yuna kan..t0o gempak sgt.

tekan sini untuk add facebook dya atau sini untuk like page dya.so kau boleh la request lagu mengikut citarasa masing masing..lagipun dy xde la sombong mcm retis retis utube lain..eh! ade ke retis utube sombong? baru utube kot..bukan retis bawah naungan KRU lagi..adeh!

nme dyorg ni matt&jack (pemuzik jalanan) sumpah x sombong.dyorg nyanyi je smua lagu yg fans request tanpa 1sen bayaran..

dekat sebulan la aku request lagu buka hatimu nyanyian armada ni..engtkan dyorg xnk buat..rupe-rupenye dy tgh carikan vokalis lain utk nyanyi lagu ni,katanya suara dy x sesuai dgn lagu mcm nih..see!! betapa susah payahnya.

okay lagu dah siap..aku sangat sangat sukakan ini sebab bunyi gitar t0o kene ngn jiwa aku..yes! kena. so jom la kita support dyorg. .smoga prjalanan dlm industri brjalan lancar chewwwwhhhhh...

dy dah buat facebook baru,xtau la knp,kene hack or sbb laen..so add la before full. :)

ok muahhhhhh stiap sorang!!

8 comments:

ieyza afieyna said...

kenpa nak suh dorg nanyikan ? kenapa x nyanyi sendiri je ? hehe

Pendamba Mawar said...

untunglaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mama wiwi

Mra Mastura said...

waaaa!! baikkk nye dorg!! :D

kim heeruul said...

mereka ada harapan ini..
boleh glamour..

fierul said...

wahhh . hebat .. :)

EJA said...

blh blh jadi penulis lirik lagu ni..
salam ziarah follow balik blog saya ye..

pernah bercinta jarak jauh x??

http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/12/saat-aku-jatuh-cinta-dan-dialah-cinta.html

kim heeruul said...

nak entry baru.hihi

TiraPengemis said...

cam best je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...