Thursday, January 12, 2012

baju baru eput.












moral of the story si eput nih, tak salah kot memilih untuk cari yang terbaik, sama lah mcm sesetengah orang yang suke ramai ramai kawan untuk koleksi tp bukan player erk, org ckp sambil menyelam sambil  berak dalam minum air, dalam diam kite nak cari yang mana peribadinya sesuai untuk jadi suami or isteri, lagipun kite bukan berfoya foya pun kan, tak! kan kan kan..adeh!


guys!  hidup ni terlalu luas dan terlalu indah untuk diterokai, so jgn sempitknnya, selagi boleh teroka tu teroka lah smpai lubang cacing, lubang cacing yer bukan lubang yang tak sepatutnya anda teroka okey!..aku kalo tak dapat lee min ho, aaron aziz pun layannn..haha


so tirulah si eput ni, walaupun dia seekor siput babi yg hodoh lagi hina (bagi aku tak), tapi dia buat pilihan terbaik dalam hidupnya, dah dapat baju baju cantik dan menawan lagi cun tapi dia tetap pilih yang pilihan hati..terbelit gile ayat. okey renung renungkan dan selamat beramal.


profesor widiea habsah.



4 comments:

Pendamba Mawar said...

awak..sapa buat ooo..comel nye..:)

Woofer Storm said...

tak kisah memilih yang terbaik,tapi tak baik sakitkan hati orang lain..yang penting nak pilih tu biar dengan cara yang berhemah..ehhee

#sekdar pandangan yang hina...

anbshop said...

New Dresses Updated !
http://www.facebook.com/applenbunny.shop?sk=photos

http://anbshop.blogspot.com/

LelakiSemalam said...

pilih yang terbaik ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...