Friday, January 13, 2012

semua doraemon

sejak aku pakai default profile nobita kat facebook aku ramai pulak yang cari doraemon.






siapalah nobita jika tanpa doraemon kan..


12 comments:

Pendamba Mawar said...

ramainye peminat dia

widiea azira said...

bukan pemint sy..pminat doraemon tuh..haha

kim heeruul said...

kah kah kah..jd nobita feymes siot.. hahaha..
ramai beno tnye doremon mana..

COOL RC STORE said...

kan best kalau doraemon ni betul2 wujud ;)

Gombug said...

Dapatkan memori 50GB simpanan foto, muzik, video dan apa sahaja untuk telefon anda secara percuma hari ini dari www.Gombug.net! Sebelum 31 Dec 2012 - http://adf.ly/4O5uz

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

fierul said...

hahahaha ..

bukan PM ke doraemon ?
hehe

Edy Fee said...

hehehe rajin la snipping tool semua tu.hehhe

Rtp Farra Arisha said...

doraemon boleh memudahkan dan melancarkan kerja semua orang klo dia wujud perhaps ;)

budak penjara said...

erkkk..ko de fb ke??fenz ngn aku tak??haha..x pasan

ieyza afieyna said...

doremon = pendamba mawar la.. hik3..

sesuai la dgn sis...

sampai aty x approve ieyza kt fb..huhu

widiea azira said...

ieyza..yer syg..dh add balik tuh..sorry tau.. x prasan..muah muah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...