Friday, January 20, 2012

balik kampung 1 Malaysia.

cuti raya dah mula.. 

so
.
 sumbat-sumbat barang dalam bag semampu bag anda!!

tinggalkan miss bubu n miss wifi atas katil, pandai pandai la ko nak hidup sepanjang aku balik kampung nih yer!

okey masa untuk nyanyi lagu balik kampung!!! hebatkan duk kat Malaysia yang 1 Malaysia nih, orang raya kita raya, orang cuti kita cuti. .  so ape lagi yang tak kene tinggal kat Malaysia nih?? cantik jer bendera kt tiang tuh, sayang pulak nk turunkan bendera..woot.. woot. .jalan raya pun cantik, tapi taknak la tidur atas jalan. .nk tidur atas katil kt kampung!!

yehahhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaahaha!!!!!!!!!

ps/ ade sape sape jeles sebab tak boleh cuti mcm ak??

11 comments:

fierul said...

baru nk grak balik .. hehe :)

ieyza afieyna said...

untung lar...

tiket hbis x dpt blik.. :(

TiraPengemis said...

hepy chinese new yer...eh2 sambut jgk ke? hahaa...btw, tq pnh tingl link kt blog sy

naiemah_ramli said...

sakan noh sambut raya..mcm hari raya aidilfitri lak..hihihi =) btw selmat bercuti =)

#tak silap awk ni kawan fiefa kan? kim salam fiefa ek nanti =) heeee

Pendamba Mawar said...

fon pun letak dalam beg..patt laaaaaaa

kim heeruul said...

dengar cite terus sambung cuti mid sem kan...
selamat bercuti..

Zaza Fakharuldin said...

sronoknye dia cuti raya. kami di uk x dek pon cuti raya, hihi

ღKekupuLangitღ said...

Dah 2 minggu dah kat kampung. jeles tak? :)

syahirooAhmad said...

jangan lupa headphone.. nak dgr musix sambil tido~...

erkk. sori geng.. lambat bw... :)

nanti cuti Maulidur Rasul pun panjang jugak. balik kampung lagi la ey..

Mr.She said...

cik wiwiiii~ weh, aku tuka url blog aku tau..
since aku tgk blog aku ada dlm bloglist mg tu.. so, ni url ak hk terkini
http://merepekzone.blogspot.com

Edy Fee said...

cntiknye bilik..pink lg..perghh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...